Álláshirdetés
 
Bástya-Őr Objektum Kft. Magunkról Szolgáltatásaink Munkatársaink Referenciák Koncepciónk Felszereltség Díjszabás Képek Elérhetőségek
 
 
  További hírek
 
  Kutyás járőr szolgálat
Irodaházak őrzése védelme
Objektumok őrzése, védelme
Biztonsági járőrszolgálat
Portai szolgálat
Recepciós szolgálat
  Biztonsági őrszolgálat
Pénz-értékszállítás
Pénzintézetek őrzése
V.I.P. személyek kísérése
Objektumok védelme
Objektumok őrzése
  Fegyveres biztonsági járőrszolgálat
Építkezések őrzése-védelme
Telephelyek őrzése-védelme
Parkolók őrzése-védelme
Területek őrzése-védelme
Referenciák

Vagyonvédelmi tevékenységünket az alábbi vállalkozások veszik igénybe:

- Építőipari kivitelező cégek:

Építkezések kivitelezése alatti időtartamra, amely a délutáni munkabefejezéstől a reggeli munkakezdésig tart. Az építkezés befejező stádiumában folyamatos őrzés a területen.

- Autószalonok:

Tekintettel arra a tényre, hogy az autószalon és az ott tárolt gépkocsik is nagy értéket képviselnek és az autószalonok külső és belső területén található gépjárművek okot, adhatnak az illetéktelen behatolásra (gépkocsik rongálása, eltulajdonítása miatt javasolt ezen objektumok, és hozzájuk tartozó ingótárgyak belső és külső őrzése).

- Telephellyel rendelkező (ipari) létesítmények, logisztikai központok:

Az élőerős őrzés fontos és felelősségteljes feladata az adott objektum őrzése, felügyelete. A telephelyre érkező, távozó dolgozók, vendégek be- és kiléptetése, vizuális megfigyelése. Beszállítók szállítólevél szerinti ellenőrzése, személy- és tehergépkocsi forgalom átvizsgálása, illetve a területen való folyamatos járőrözés, illetéktelen személyek távoltartása az objektum területétől.

- Áruházak, bevásárlóközpontok, kiskereskedelmi egységek:

Napjainkban a gazdasági fejlődésnek köszönhetően sorra nyílnak a bevásárlóközpontok, kiskereskedelmi egységek. Ezek a vevőket éppúgy vonzzák, mint a nem vásárló szándékkal érkező személyeket. A rossz szándékú egyének a polcról ugyanúgy eltulajdonítanak termékeket, mint a vásárlók személyes tárgyait. Ennek megelőzésére, az estleges eltulajdonítás megfékezésére civil ruhás és formaruhás vagyonőreink segítik a dolgozók munkáját.

Az irodaházi biztonsági szolgáltatásunk két egymástól jól elkülöníthető részre oszlik:

1, Recepciós személy: a belépésre jelentkező vendégeket fogadja, eligazítja, illetve segítséget és felvilágosítást nyújt az ott dolgozóknak és a látogatóknak.

2, Vagyonőr: feladata az irodaház rendjének betartatása, illetéktelen személyek távoltartása, folyamatos járőrözés az irodaház területén. A garázsparkoló rendjének felügyelete, esetlegesen előforduló hibák menedzselése, stb. A terület jellege megköveteli, hogy a recepciós és a vagyonőr legalább egy idegen nyelv alapfokú ismeretével rendelkezzen.

- Rendezvények biztosítása:

Vállaljuk céges összejövetelek, baráti találkozók, egyéb rendezvények lebonyolításának gördülékeny biztosítását. Itt a szolgáltatás kiterjedhet a rendezvény felügyeletére, de tartalmazhatja V.I.P. személyek védelmét, utaztatását és a helyszín biztosítását is.