Álláshirdetés
 
Bástya-Őr Objektum Kft. Magunkról Szolgáltatásaink Munkatársaink Referenciák Koncepciónk Felszereltség Díjszabás Képek Elérhetőségek
 
 
  További hírek
 
  Kutyás járőr szolgálat
Irodaházak őrzése védelme
Objektumok őrzése, védelme
Biztonsági járőrszolgálat
Portai szolgálat
Recepciós szolgálat
  Biztonsági őrszolgálat
Pénz-értékszállítás
Pénzintézetek őrzése
V.I.P. személyek kísérése
Objektumok védelme
Objektumok őrzése
  Fegyveres biztonsági járőrszolgálat
Építkezések őrzése-védelme
Telephelyek őrzése-védelme
Parkolók őrzése-védelme
Területek őrzése-védelme
Munkatársak

Cégünk megbízásából jelenleg mintegy 250-280 fő vagyonőr lát el feladatot megbízóink részére. Ez a szám a rendezvények és személyvédelmi biztosítások során dinamikusan változik.

Kollégáink felvételénél több fázisos szűrést alkalmazunk:

Célunk, hogy a konkrét feladatra a legrátermettebb személy kerüljön kiválasztásra. Ennek megfelelően az eltérő igények felmerülésekor az arra a legmegfelelőbb munkatársakat tudjuk alkalmazni.

Nagy súlyt helyezünk a megbízható, felkészült munkatársaink kiválasztására:

Minden kollégánktól erkölcsi bizonyítványt kérünk, ezen kívül más forrásokból is informálódunk (környezettanulmány, referenciák a megelőző munkahelyekről). Alapelvünk, hogy a biztonsági szakmában elengedhetetlen követelmény az ott dolgozók feddhetetlen előélete és rendezett életvitele. Alapkövetelmény, hogy munkatársaink elhivatottak legyenek szakmájuk iránt, hiszen csak így tudják maximális hozzáértéssel végrehajtani a rájuk bízott feladatokat.

Legfontosabb igényeink a leendő kollégáinkkal szemben:

Intelligencia
Megbízhatóság
Cselekvőképesség
Határozottság
Kommunikációs készség
Ápolt megjelenés
Megfelelő kiállás
Kulturált magatartás

A fentieken felül természetesen a terület jellegét, a feladat sajátosságát és a megbízó igényeit is figyelembe véve választjuk ki kollégáinkat az adott mujnkakörre (telephely járőrszolgálat: kutyás vagyonőr, irodaház biztonsági szolgálata: idegen nyelvet beszélő vagyonőr). Minden munkatársunk rendelkezik a Személy, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamarai 2005. évi CXXXIII. törvény alapján a személy és vagyonőri munkakör betöltéséhez szükséges bizonyítványokkal, engedélyekkel. Az általunk alkalmazott vagyonőri feladatokat ellátó személyek folyamatos vagyonvédelmi továbbképzésben részesülnek. Szolgálatok ellátását rendszeresen ellenőrizzük, egyéni módon teszteljük (GPRS járőrellenőrző rendszerek, alkohol tesztek, fedett belső ellenőrzés). Munkatársaink megfelelő szolgálat ellátását nemcsak a számukra kötelező jogszabályok, illetve őr-, járőrszolgálati utasítás, valamint a folyamatos ellenőrzés garantálja, hanem a kialakított érdekeltségi rendszer is (extra eredményességi prémium, év dolgozói prémium).